O nama

NAJbrži,

NAJlakši i

NAJpovoljniji način da uvedete centralno grejanje u svoj objekat.

Distributivna mreža “Koliko košta grejanje” je poslovno udruženje specijalizovanih trgovina opremom za centralno grejanje kao i montažerskih firmi profesionalno opredeljenih za izvodjenje termotehničkih instalacija kao i instalacija solarnih sistema.

Misija mreže je lako i dostupno upoznavanje najširih korisničkih grupa, koje po svojoj profesiji nisu u kontaktu sa problematikom centralnog grejanja, sa detaljima procesa uvodjenja centralnog grejanja u svoje objekte , kao i kompletna usluga uvodjenja centralnog grejanja a u funkciji odabira i potreba korisnika.

Distributeri mreže “Koliko košta grejanje” već pokrivaju znatan deo teritorije Srbije

Koristeći kalkulator grejanja koji je sastavni deo aplikacije odnosno našeg sajta, korisnik vrlo brzo dolazi do sledećiih informacija :

  • Kolika je neophodna količina energije za zagrevanje njegovog objekta ?
  • Koliki su toplotni gubici po kvadratnom metru prostora u objektu ?
  • Koje vrste grejanja je moguće koristiti u centralnom grejanju, odnosno koji energenti su sa stanovišta    njegovih potreba najoptimalniji za korišćenje ?
  • Koliko će koštati oprema centralnog grejanja za objekat za koji je korisnik zainteresovan ?
  • Koliko će koštati troškovi montaže izabrane opreme
  • Koliki je količinski i vrednosni utrošak energenta za koji se korisnik opredelio po sezoni grejanja ?

Posle nekoliko desetina minuta provedenih na sajtu mreže, korisnik već stiče predstavu o tome za koju vrstu opreme bi se opredelio, a u zavisnosti svakako, od visine budžeta koji bi bio raspoloživ za ovu investiciju.

Kao krajnji rezultat ovih pretraga , korisnik može preuzeti detaljan proračun centralnog grejanja za koje se opredelio, na osnovu koga može pristupiti i nabavci opreme odnosno dogovoru oko montaže iste.

Distributer naše mreže koji je geografski najbliži korisniku će kontaktirati svakog zainteresovanog korisnika u roku od najduže 48 sati od momenta preuzimanja detaljnog proračuna.

Naši distributeri svim korisnicima obezbedjuju garancije kako za isporučenu opremu tako i za izvedene radove pri montaži izabrane opremeIzrada sajtova: Blue City Media

Copyright Metacon d.o.o. 2015
Savska 2a, Ostružnica